Kosteus<5%
Ei hiekkaa
Suolapitoisuus<2%
Väri: Musta tai Ruskea
Paino: 80-100kpl/kg tai 160-200kpl/kg
Koko: 4.5-7.5cm
Säilyvyysaika: säilytetään viileässä, kuivassa paikassa huoneenlämmössä, jotta säilyy 2 vuotta
Ei sokeria, ei säilöntäaineita eikä kemikaaleja. Ravinteet ovat helpommin ihmisten imeytymätävissä.
Toimitamme tuoreita hedelmiä ja vihanneksia laadukkaasti suoraan asiakkaillemme nopeasti ja tehokkaasti. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita tuotteita sekä luomuna että perinteisinä, taaten aina sesongin mukaisia tuoreita tuotteita. Sitoutumisemme on tarjota korkealaatuisia tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, mukautuen tukkukauppiaiden ja jakelijoiden tarpeisiin, jotka etsivät luotettavia maataloustuotteiden toimittajia.
Kardemumma (Elettaria cardamomum)
Kardemumma kasvaa trooppisilla alueilla, erityisesti korkeammilla alueilla Intiassa ja ympäröivissä maissa. Mauste kuuluu inkiväärin perheeseen ja sitä käytetään erityisesti intialaisissa ja Lähi-idän ruoissa. Se on vihreitä palkoja, joissa on mustia siemeniä, jotka vapauttavat aromit. Kardemummalla on ihana makea ja terävä tuoksu.
Kardemumman maku
Kardemumma maistuu raikkaalta, bergamotin, sitruunan ja kamferin sävyiltä, ja siinä on eukalyptuksen alavire. Käytettäessä siitä vapautuu ihana, kukkainen maku. Mauste dominoi nopeasti, joten älä käytä liikaa.
Mitä voit tehdä kardemummalla
Kardemummalla voi tehdä monia asioita. Lisää sitä esimerkiksi pataruokaan tai curryyn, käytä teelusikallinen porkkanakakussa tai muussa herkullisessa leivonnaisessa.
Muut pakkaukset VRAC ja SACHETS: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - VIJAYA:n kandysoitu inkivääri kasvatetaan vuoristossa, lähellä Wanzai County:n suojeltua metsää (Kaakkois-Kiinassa). Inkiväärin juuri valitaan huolellisesti, jotta se ei olisi liian kuitumaista.
Käytetty kandysointimenetelmä säilyttää inkiväärin parhaat ominaisuudet.
VIJAYA tarjoaa kattavan valikoiman reilun kaupan sertifioitua kandysoitua inkivääriä: medaljonkeja, murusia, tankoja ja paloja. Kandysoitu inkivääri tikuissa on täydellinen kumppani leivonnaisten maustamiseen. Ja jos haluat vielä enemmän potkua, valitse sokerittomat inkivääripalat.
Mitä tulee sokerilla kandysoituun inkivääriimme Rapadura, se on yksinkertaisesti nautittava puhtaana herkkuna sen makean karamellimaisen tuoksun ansiosta...
Viite:28051